Skip to main content

TOILETBYGNINGER

Vejdirektoratet - et samarbejde af 2 omgange

Flex Modul har de seneste 10 år, af 2 rammeaftaler, samarbejdet med Vejdirektoratet om levering af toiletbygninger. De 2 rammeaftaler lyder på aflevering af toiletbygninger til rastepladser rundt i hele landet. Men allerede inden første rammeaftale, leverede vi Hylkedal Infoteria. 

Starten på en længerevarende rammeaftale

Infoteriet er bygget op med 8 rumstore moduler med 3 mm Reynobond aluminiumsplader. Derudover er modulerne overdækket af galvaniserede trapetzplader og samme tyndplade danner ligeledes en beskyttende ryg mod bevoksningen. Infoteriet indeholder cafeteria med køkken, personalerum samt offentlige toiletter.

Moderne og behagelige toiletfaciliteter

Fokus er at tilbyde trafikanterne moderne og behagelige toiletfaciliteter, når de færdes på vejene.

For Vejdirektoratet var det i udbuddet vigtigt, at toiletbygningerne skulle være robuste, hærværksikre, nemme at rengøre og nemme i drift og vedligehold. 

Rammeaftale 2

Forskellen på rammeaftale 1 og 2 er, at der ved den første er brugt cortenstål og Steni-plader, som læner sig meget op ad naturens farver. Ved rammeaftale 2 er ønsket stadig at bevare stilen, dog er der anvendt facadeplader fra Rockpanel både indvendig og udvendig. Toiletbygningerne står i et udsat miljø, og facadepladerne fra Rockpanel er derfor behandlet med et materiale, som gør det stærkt over for ridser og graffiti. Derudover er pladerne nemme at skifte.

Robust

Inventaret er i rustfrit stål, så det er så robust og vedligeholdelsesfrit som muligt. De store vinduespartier over indgangen inviterer dagslyset indenfor, og giver et behageligt ophold for bilisten.

En professionel virksomhed

“Vejdirektoratet har over de sidste 10 år, samarbejdet med Flex Modul omkring nye toiletbygninger til vores rastepladser langs de danske motorveje og landeveje. Flex Modul er en professionel virksomhed, der leverer varen hver gang. Jeg oplever som kunde, at jeg får en god service af kompetente medarbejdere og at vi har en god dialog også når vi støder på udfordringer. De færdigt producerede toiletbygninger bliver leveret til aftalt tid og kvalitet.”

 

Anja Ernfelt Poulsen - Projektleder, drift og vedligehold Vejdirektoratet

KONTAKT OS

Skal vi bygge dit næste projekt?

Vi vil meget gerne høre fra dig hvis du skal til at projektere et byggeri, eller hvis du har brug for inspiration til hvad modulbyggeri også kan.

Udfyld venligst fornavn
Udfyld venligst efternavn
Indtast venligst en gyldig email adresse