Skip to main content

Inspiration

Botilbuddet Vingen - Boliger til voksne med særlige behov

Et botilbud for voksne i alle aldre med særlige behov - indrettet i tæt samarbejde med beboerne, de pårørende og personalet med henblik på gode arbejdsforhold. Fællesarealer med fleksible muligheder for indretning, varieret brug og forskellige grader af samvær.

20 boliger opført i modulbyggeri

Flex Modul har opført et botilbud for Lejerbo og Hillerød Kommune. Botilbuddet er på 1304 m² boligareal til 20 boliger og 323 m² fælles- administration- og personalefaciliteter. Boligerne er skabt som lyse og venlige lejligheder med hjemlig atmosfære, rumlige og funktionelle kvaliteter.
Botilbuddet er grupperet omkring en lukket gårdhave, hvor beboerne trygt kan færdes. 

Nem adgang til faciliteter

Boligen består af badeværelse, soveværelse, opholdsrum med tekøkken og garderobe. Stuens proportioner med kort husdybde og god rumbredde, sammen med svagt skrånende lofter, giver et lyst og rummeligt indtryk. Boligerne er indrettet med loftlift, og badeværelset er indrettet til kørestolsbrugere og 2 hjælpere.

Vundet totalentreprise konkurrence og DGNB

Byggeprojektet er en vundet totalentreprise konkurrence på grundlag af byggeprogram og skitseprojekt. Der er i skitseringen og projekteringen en stor grad af brugerinddragelse.

Efter byggeriet  blev afleveret i 2017, er det DGNB certificeret sølv. I certificeringen er der scoret højt på miljø og økonomi, herunder især miljøpåvirkninger, energiforbruget  og de lave levetidsomkostninger.

 

Botilbuddet Vingen

Entreprise: Totalentreprise
Bygherre: Lejerbo og Hillerød Kommune
Arkitekt: SWECO Architects A/S
Bruttoareal: 1.620 m²
År: 2017

KONTAKT OS

Skal vi bygge dit næste projekt?

Vi vil meget gerne høre fra dig hvis du skal til at projektere et byggeri, eller hvis du har brug for inspiration til hvad modulbyggeri også kan.

Udfyld venligst fornavn
Udfyld venligst efternavn
Indtast venligst en gyldig email adresse