Skip to main content

BOLIGER

Agorahaverne - en helt ny måde at tænke boligfællesskaber

Vi er i et længerevarende samarbejde med Rasmus Friis A/S, hvor vi agerer hovedentreprenør og leverer moduler til større boligfællesskaber med 60-76 lejligheder. Agorahaverne er bæredygtige boligfællesskaber, som opføres på flere lokationer på Sjælland. Ens for projekterne er, at bæredygtighed spiller en væsentlig rolle, både det miljømæssige, sociale og økonomiske. Agorahaverne er for alle uanset fysiske forhindringer og økonomi, idet der er fokus på lave udgifter til husleje og minimale udgifter til vedligehold.

DGNB guld certificering

Fælles for Agorahaverne er bofællesskabet og det bæredygtige i projektet, hvor målet også er DGNB guld certificeringer. Certificeringer, som sikrer dokumenteret bæredygtighed og høj byggekvalitet. I byggeriet er der gået efter det rigtige materialevalg, hvor alt fra betonkonstruktioner til skruer er udvalgt efter kravene til guld-certificering. Alt træ i moduler er FSC/PEFC-certificeret træ, som efterlader mindst mulig CO2. 

Fællesskab i hyggelig atriumgård

Fællesskab og fælles faciliteter for beboerne er det særlige fokus i designet, hvilket også kan ses i arkitekturen. Bygningerne er som en fortolkning af en 4-længet bondegård med en stor fælles overdækket atriumhave i midten.

I hver lejlighed er der et lyst køkkenalrum med stue, hvor der er direkte adgang til egen privat terrasse eller altan. Derudover har hver lejlighed direkte udgang til atriumhaven. 

Ibihaven og Hermanhaven

Ibihaven i Slagelse er på 76 moderne lejeboliger af 2- eller 3 værelseslejligheder, fordelt på 2 etager. Selve byggeriet er delt i 6 blokke, hvor den første blev startet i november 2019, og hele projektet blev færdigafleveret i oktober 2020. 

Hermanhaven i Næstved tager grobund i samme opbygning som Ibihaven, men i stedet bliver den på 60 bæredygtige lejligheder af 2- eller 3 værelser i 2 etager. Produktionen blev startet i maj 2020 og det færdige projekt er blevet afleveret i april 2021.

Augusthaven

I det næste spændende projekt i rækken af Agorahaverne, kommer Augusthaven i Næstved. Augusthaven bliver et nyt andels-fællesskab med 60 bæredygtige andelsboliger, som forventes klar til aflevering i slutningen af 2021. Et nyt og moderne seniorboligfællesskab for voksne, som stadig har bæredygtighed som en væsentlig faktor. 

Ibihaven

Entreprise: Hovedentreprise
Bygherre: Tetris A/S
Arkitekt: Sangberg
Totalentreprenør: Rasmus Friis A/S
Bruttoareal: 4.914 m²
År: 2020

Hermanhaven

Entreprise: Hovedentreprise
Bygherre: Tetris A/S
Arkitekt: Sangberg
Totalentreprenør: Rasmus Friis A/S
Bruttoareal: 3.980 m²
År: 2021

Professionalisering gennem hele processen

“Flex Modul har udvist en professionalisering gennem processen spændende fra projektering til udførelse og har i den forbindelse til fulde levet op til aftalen, hvorfor at vi i Rasmus Friis A/S fremadrettet, glæder os til det fremtidige samarbejde hvor vi forventer at lægge en ikke ubetydelig ordremasse hos Flex Modul.”

Søren Laubjerg Daugaard - Teknisk direktør hos Rasmus Friis A/S

KONTAKT OS

Skal vi bygge dit næste projekt?

Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du skal til at projektere et byggeri, eller hvis du har brug for inspiration til hvad modulbyggeri også kan.

Udfyld venligst fornavn
Udfyld venligst efternavn
Indtast venligst en gyldig email adresse