Skip to main content

Projekter & inspiration

Her kan du se et udvalg af de byggerier, vi har hjulpet vores kunder med igennem årene, der er eksempler på store og små byggerier i hele landet.

Agorahaverne

Moderne bæredygtige boligfællesskaber

Agorahaverne er moderne bæredygtige boligfællesskaber, som bliver opført på flere lokationer på Sjælland. Projekterne forventes DGNB certificeret til guld. 

INSPIRATION

Badehusene AARhus

Under tegneprocessen af AARhus, var det vigtigt, at der blev tænkt byliv før boliger, her er man som køber forpligtet til at afholde et offentligt arrangement 10 dage om året. 21 badehuse beklædt i brændt træ og store glaspartier mod havnefronten. 

Vejdirektoratet

Toiletbygninger langs landevejene

10 års samarbejde og 2 rammeaftaler. 

En professionel virksomhed

“Vejdirektoratet har over de sidste 10 år, samarbejdet med Flex Modul omkring nye toiletbygninger til vores rastepladser langs de danske motorveje og landeveje. Flex Modul er en professionel virksomhed, der leverer varen hver gang. Jeg oplever som kunde, at jeg får en god service af kompetente medarbejdere og at vi har en god dialog også når vi støder på udfordringer. De færdigt producerede toiletbygninger bliver leveret til aftalt tid og kvalitet.”

 

Anja Ernfelt Poulsen - Projektleder, drift og vedligehold Vejdirektoratet

KONTAKT OS

Skal vi bygge dit næste projekt?

Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du skal til at projektere et byggeri, eller hvis du har brug for inspiration til hvad modulbyggeri også kan.

Udfyld venligst fornavn
Udfyld venligst efternavn
Indtast venligst en gyldig email adresse