Vi vil gerne høre om dit byggeprojekt
x
Fortæl os om dit byggeprojekt

Modulbyggeri

I 1994 startede Flex Modul produktionen af skurvogne og præfabrikeret byggeri med fokus på billige løsninger. I dag er produktionen udviklet til moderne byggeri, hvor man kan være med i de helt store størrelser.

26 års erfaring og produktudvikling har givet os den ekspertise, som er nødvendig for et match med kundens ønsker og krav til et byggeprojekt. Flex Moduls primære områder er kontor, institutioner, undervisning og bofællesskaber. Men vi har også erfaring i mindre projekter som toiletbygninger.

 

Bæredygtig modulbyggeri

Hos Flex Modul går vi op i vores ansvar over for miljø og samfund, derfor går vi med forrest og bygger vores moduler i bæredygtige materialer. Med en dokumenteret effekt af, at træ har en positiv effekt på menneskers helbred og bidrager til et godt indeklima, vælger vi træ fremadrettet.

Træbyggeri spiller en væsentlig rolle i målet om at nå Danmarks målsætning om en 70 procent CO2-reduktion i 2030. Hvis vi derfor fremadrettet bygger boliger i træ, vil det give en samlet besparelse på 14,5 % CO2 af det samlede mål.

Det industrielle modulbyggeri er en bæredygtig løsning og vi har løbende fokus på optimering af denne både inden for byggeprocessen, drift og produktion.