Skip to main content

Flexicubes®

Undervisning

Mangler du et undervisningslokale eller flere? Flexicubes® er ideel til udvidelse med et eller flere undervisningslokaler, opholdsrum eller forberedelsesrum. Størrelsen er fleksibel fra et undervisningslokale til en hel skole. Der er fleksibel finansiering – du har både mulighed for at købe, leje eller lease undervisningslokalerne.

Reference

Columbus Skolen

Her er leveret 357 m² undervisningslokaler til Columbus Skolen, delt i 2 bygninger. Bygning 1 opført i Flexicubes® 35 konceptet på 249 m² , som indeholder klasselokaler, fælles toilet og grupperum. Bygning 2 er opført i Flexicubes koncept på 136 m² og indeholder personalekøkken, fælles toilet og fællesrum. 

Entreprise:
Hovedentreprise
Bygherre: Skanderborg Kommune
Bruttoareal: 357 m²
År: 2019

Reference

Viborg Kommune

Flex Modul A/S har bygget og udlejet en undervisningsbygning på 220 m² til Viborg Kommune. Bygningen er opført efter Flexicubes® konceptet.

Undervisningsbygningen er bygget til en specialskole for autistbørn. Der er i bygningen indrettet både store og små grupperum, for at børnene kan modtage undervisning i både små og lidt større grupper. Bygningen indeholder også garderobe og toiletter.

I 2019 ønskede Viborg Kommune mere plads. På baggrund af det, leverede Flex Modul en udvidelse på endnu 220 m²

Entreprise:
Hovedentreprise
Bygherre: Viborg Kommune
Bruttoareal: 220 m² + 220 m² 
År: 2017 + 2019

Reference

Efterskolen for Scenekunst

Efterskolen for Scenekunst startede d. 12. august 2012. De manglede en musikbygning og Flex Modul leverede en musikbygning med 2 musiklokaler, lydstudie og et toilet.

Da Efterskolen for Scenekunst ikke længere havde brug for bygningen, blev bygningen flyttet til Ryslinge Friskole i 2017. 

Entreprise:
Hovedentreprise
Bygherre: Efterskolen for Scenekunst
Bruttoareal: 176 m²
År: 2012

Reference

Paderup Gymnasium

Flex Modul A/S har opført en ekstra undervisningsbygning, som indeholder 3 klasselokaler på 77,5 m², en aula på 61,4 m² og toiletter. Bygningen var klar til skolestart, hvilket gav en byggetid fra ordre til indflytning på kun 2 måneder.

Entreprise:
Hovedentreprise
Bygherre: Paderup Gymnasium
Bruttoareal: 352 m²
År: 2013

KONTAKT OS

Mangler I ekstra plads?

Vil I høre om mulighederne i vores Flexicubes® eller have et tilbud på leje eller køb, så kontakt os gerne her eller
ring 9744 2333 

Udfyld venligst fornavn
Udfyld venligst efternavn
Indtast venligst en gyldig email adresse