Skip to main content

Flexicubes®

Kontor og mødelokaler

Hvis du mangler kontorlokaler, er Flexicubes® ideel til en hurtigt opstillet kontorbygning med lyst og behageligt arbejdsmiljø.

Du kan vælge 1, 2 eller lige så mange moduler, som du har brug for. 

Der er fleksibel finansiering – du har både mulighed for at købe, leje eller lease kontorlokalerne.

Reference

Per Aarsleff A/S

Per Aarsleff A/S havde brug for en fleksibel og flytbar kontorbygning. Resultatet blev en 3 etagers bygning med kontor, mødelokaler, kopirum og toiletter. Kontoret er bygget ud fra Flexicubes® konceptet med grå facadeplader, der giver en neutral facadefarve, som samtidig gør det nemt at få bygningerne til at passe ind i omgivelserne. Hvis behovet for kontorpladser skifter, kan hele bygningen eller bare dele af den flyttes. Ved flytning kan Aarsleff også vælge at dele bygningen i et, to eller tre plan på et fælles sted eller flere forskellige lokationer.

Vi har indbygget microventilation, som fungerer uden luftkanaler og som udskifter lokaleluften igennem ydervæggene. Et design, som gør at systemet sparer 85% af den energimængde, som et traditionelt ventilationsanlæg vil bruge og samtidig sikre vi et godt indeklima.

Hovedentreprise Bygherre: 
Per Aarsleff A/S
Bruttoareal: 390 m² + 390 m² + 390 m² + 660 m²
År: 2014 + 2015 + 2016 + 2017

Reference

Østermarie

For første gang har vi leveret moduler til Bornholms Regionskommune, hvor vi har opført kontorbygning til Hjemmeplejen Østermarie. Bygningen er opbygget af 8 stk. 44 m² Flexicubes® moduler. Bygningen indeholder 2 mødelokaler, køkken/grupperum, kontorer, administration, omklædning med tilhørende toilet og bad.

Entreprise:
Totalentreprise
Bygherre: Bornholms Regionskommune
Bruttoareal: 352 m²
År: 2021

Reference

Bridgestone

Her er leveret 180 m² lyse og behagelige kontorfaciliteter i vores Flexicubes® modulsystem. Løsningen indeholder tre mindre kontorer/møderum, 1 stort kontor og et stort møderum. Modulerne er lejet møbleret af Bridgestone, mens de får udbygget deres domicil.

Entreprise:
Hovedentreprise
Bygherre: Bridgestone
Bruttoareal: 180 m²
År: 2019

Reference

Sports Group

Vi har leveret 5 stk. Flexicubes®44 til Sports Group. Som en separat bygning til den eksisterende, er modulerne indrettet med 2 kontorer, som deles af en mellemgang. Derudover er der toilet, et lille the køkken og et mødelokale. Med Flexicubes® konceptet passer bygningens facader ind til de resterende omkringliggende bygninger.

Entreprise:
Udlejning i hovedentreprise
Bygherre: Sports Group
Bruttoareal: 220 m²
År: 2021

KONTAKT OS

Mangler I ekstra plads?

Vil I høre om mulighederne i vores Flexicubes® eller have et tilbud på leje eller køb, så kontakt os gerne her eller
ring 9744 2333 

Udfyld venligst fornavn
Udfyld venligst efternavn
Indtast venligst en gyldig email adresse