Vi vil gerne høre om dit byggeprojekt
x
Fortæl os om dit byggeprojekt

Børneinstitution Oasen

Tilbygning til børnehave på 240 m².
Undertitel: 
Tilbygning til børnehave på 240 m².

Ved ankomsten ser man den eksisterende bygning og et grafisk mønstret raftehegn, der forløber omkring den nye tilbygning og videre omkring det nye gårdrum og legeplads.

Fra det vinklede gårdrum mellem eksisterende bygning og tilbygningen fremstår tilbygningen sort ‐ med det sorte listetækkede tagpap og den sorte Traspafacadebeklædning.

Entreprise: 
Totalentreprise
Bygherre: 
Frederiksberg Kommune
Arkitekt: 
CEBRA A/S
Bruttoareal: 
240 m²
År: 
2009
Kundens kommentarer 
"FLEX MODUL overtog et projekt i totalentreprise, som på forhånd var udviklet i samarbejde med arkitekt. Projektet blev derefter omformet til et byggeri med rumstore elementer i samarbejde med Kommune, arkitekt og landskabsarkitekt – på stor afstand og med brugere til stede på selve byggepladsen. Et setup der let kunne have udløst diverse problematikker. Til FLEX MODULs store ros må jeg sige at samarbejdet forløb rigtig godt uden problemer og med et tilfredsstillende resultat som alle er glade for. Tilbygningen blev udført med en god sans for detaljer, materialer og finish samt et godt engagement, og det blev afleveret til tiden uden mangler. Selv med et skift i institutionens ledelse, hvor der kom ønsker om ændringer og tilkøb i sidste øjeblik, blev alt imødekommet på bedste vis. Jeg kan derfor anbefale FLEX MODUL A/S til andre."
Arkitekt – Projektleder Tina Brandt, Frederiksberg Kommune