Vi vil gerne høre om dit byggeprojekt
x
Fortæl os om dit byggeprojekt

Toiletbygning Legindbjerge

Vejdirektoratet
Undertitel: 
Vejdirektoratet

De nye toiletbygninger til Vejdirektoratet skal servicere bilisten på rejsen. Bygningerne er udformet, så de virker tryghedsskabende og indbydende med store vinduespartier, hvor masser af dagslys sammen med en højde på 3,6 m til loftet giver øget velbefindende og skaber større komfort.

Bygningen særlige profil gør toiletbygningen genkendelig for bilisterne. Facaderne bliver tilpasset den lokale identitet, så de passer ind i lokalmiljøet. Bygningen i Legindbjerge på Mors er beklædt med cortenstål, som hurtigt danner et mørkebrunt rustlag. Bygningen består af et handicapmodul.

Du kan se DR omtale af den nye toiletbygning her.

Entreprise: 
Totalentreprise
Bygherre: 
Vejdirektoratet
Arkitekt: 
Claus Bjarrum Arkitekter
År: 
2011