Vi vil gerne høre om dit byggeprojekt
x
Fortæl os om dit byggeprojekt

Præfabrikeret modulbyggeri

Grundidéen i præfabrikeret modulbyggeri er, at bygningen produceres i et beskyttet miljø, hvor arbejdsprocesserne er optimeret og effektiviseret. Gulv-, væg-, og tagelementer produceres ved arbejdsborde. Herefter bliver elementerne løftet vha. kraner til montageafdelingen, hvor elementerne bliver samlet til boksmoduler. Vore faste underleverandører af el og vvs monterer deres del af installationen, og når modulerne forlader fabrikken er byggeriet ca. 85 % færdige.

Alt produceres under tag, hvor temperatur og fugtighed konstant styres. Modulerne emballeres inden de forlader fabrikken, sådan de sikkert transporteres til byggepladsen optimalt beskyttet mod det danske vejrlig. På byggepladsen monteres modulerne færdige af vores eget montagehold.

Der er flere fordele ved præfabrikeret byggeri. En af fordelene er, at byggeriet er tørt ved aflevering, så der er ingen fugtproblemer og der skal ikke bruges meget energi på at tørre byggeriet. En anden fordel er, at byggeprocessen er optimeret og dermed er leveringstiden kort og præcis.

Modulopbygningen giver mulighed for et særdeles fleksibelt byggeri, hvor kombinationsmulighederne er utallige. Derfor kan Flex Modul A/S levere et individuelt byggeri og byggeriet udføres på baggrund af bygherrens ønsker og behov.

Flex Modul opfører bygninger som letbyggeri. Konstruktionen af huset er af træ, hvilket giver fordele i form af fleksibilitet, indeklima og CO2 neutral byggeri. Letbyggeri er meget fleksibelt i udformning og udtryk. Der er mange muligheder for facadeløsninger, hvor Flex Modul kan tilbyde facader i alle tilgængelige facadeløsninger. Se vores referencer her.