Vi vil gerne høre om dit byggeprojekt
x
Fortæl os om dit byggeprojekt

Nyheder

Her kan du se de seneste nyheder fra FLEX MODUL A/S.
3. november 2020

Vi har hos Flex Modul indgået aftale med haveforeningen Islev, om levering af nyt fælleshus bygget i træ. Bygningerne er fordelt på 142,5 m² servicebygning og 100m² overdækket atrium. De 2 bygninger vil blive placeret vinklet, så det overdækkede atrium står imellem og får en central plads.

1. oktober 2020

Der er gang i hjulene hos Flex Modul, men specielt august ’20 er rekordmåned i antal monterede moduler. Vores montører har arbejdet for fuld skrue og der er blevet monteret 38 moduler på 4 sites. Hermanhaven trak størstedelen med 28 stk. mens de tre andre sites er:

  • Envases Europe A/S, Hedensted
  • Sydfyns Fri Fagskole, Skårup Fyn
  • Pressalit, Ry

 

14. september 2020

Den stigende interesse i modulbyggeri med flere og større byggeprojekter, betyder at vi hos Flex Modul har ansat 2 nye medarbejdere i september. Michelle Astrup Pedersen, som startede d. 4. september og Mai Langeland, som starter i dag 14. september.

Mai er uddannet ingeniør og ansættes som kvalitetsansvarlig/projektleder med fokus på at styrke kvalitetssikringen.

Michelle er startet som kontorelev i bogholderi og marketing.

 

Vi ser frem til samarbejdet med dem begge.

27. august 2020

I samarbejde med Rasmus Friis A/S og Tetris A/S bliver de første moduler i denne uge monteret til bofællesskabet Hermanhaven Nord. Den første etape, med 60 lejligheder.

Modulerne er opført i træ, som sparer CO2 i forhold til energitunge materialer som stål og beton. Træbyggeri spiller en væsentlig rolle i målet om, at nå Danmarks målsætning om en 70 procent CO2-reduktion i 2030. Hvis vi fremadrettet bygger boliger i træ, vil det give en samlet besparelse på 14,5 procent CO2 af målet. Dette fremgår at ny rapport udarbejdet af Ramboll.

26. juni 2020

Flex Modul har indgået aftale med Rasmus Friis om levering af boligmoduler til Hermanhaven, som bliver det 2. boligfællesskab opført efter konceptet Agorahaverne. Hermanhaven bygges i Næstved og består af 120 boliger, som bygges i to etaper - en Nord og en Syd på hver 60 boliger. Nord etapen bygges først og er klar til indflytning marts 2021.

Det første spadestik til Hermanhaven er taget d. 22. juni – se her på facebook. Samtidig er produktionen af boligmoduler, opført i træ, godt i gang i Flex Moduls produktion.

Agorahaverne er et boligfællesskab for voksne med fokus på bæredygtighed både social, miljømæssig og økonomisk. Ambitionen er at opnå DGNB-guld certificering. Konceptet er udviklet af i tæt samarbejde mellem Tetris A/S og Sangberg.

Hermanhaven er opkaldt efter en lokal kunstner og forretningsmand Herman August Kähler, som grundlagde det verdensberømte værksted Kählerbakken.

Læs mere om Hermanhaven her

Se billeder af Ibihaven her

22. juni 2020

For at styrke projektafdelingen har Flex Modul ansat Henrik Hjelmager Olesen, som skal være projektleder på flere af vores byggesager. Flex Moduls omstilling med fokus på lean betyder, at vi nu bygger endnu flere og større byggeprojekter.

Henrik Olesen starter i dag d. 22. juni, og vi ser frem til samarbejdet.

26. maj 2020

Flex Modul A/S har indgået en aftale med firmaet Envases Europe A/S om leveringen af en bygning, på i alt 264m2 med omklædningsfaciliteter til 92 personer. Bygningen vil blive opført af 6 moduler bygget i træ.

 

Facaden er inspireret af vores Flexicubes® koncept.