Vi vil gerne høre om dit byggeprojekt
x
Fortæl os om dit byggeprojekt

Nyheder

Her kan du se de seneste nyheder fra FLEX MODUL A/S.
26. juni 2020

Flex Modul har indgået aftale med Rasmus Friis om levering af boligmoduler til Hermanhaven, som bliver det 2. boligfællesskab opført efter konceptet Agorahaverne. Hermanhaven bygges i Næstved og består af 120 boliger, som bygges i to etaper - en Nord og en Syd på hver 60 boliger. Nord etapen bygges først og er klar til indflytning marts 2021.

Det første spadestik til Hermanhaven er taget d. 22. juni – se her på facebook. Samtidig er produktionen af boligmoduler, opført i træ, godt i gang i Flex Moduls produktion.

Agorahaverne er et boligfællesskab for voksne med fokus på bæredygtighed både social, miljømæssig og økonomisk. Ambitionen er at opnå DGNB-guld certificering. Konceptet er udviklet af i tæt samarbejde mellem Tetris A/S og Sangberg.

Hermanhaven er opkaldt efter en lokal kunstner og forretningsmand Herman August Kähler, som grundlagde det verdensberømte værksted Kählerbakken.

Læs mere om Hermanhaven her

Se billeder af Ibihaven her

22. juni 2020

For at styrke projektafdelingen har Flex Modul ansat Henrik Hjelmager Olesen, som skal være projektleder på flere af vores byggesager. Flex Moduls omstilling med fokus på lean betyder, at vi nu bygger endnu flere og større byggeprojekter.

Henrik Olesen starter i dag d. 22. juni, og vi ser frem til samarbejdet.

26. maj 2020

Flex Modul A/S har indgået en aftale med firmaet Envases Europe A/S om leveringen af en bygning, på i alt 264m2 med omklædningsfaciliteter til 92 personer. Bygningen vil blive opført af 6 moduler bygget i træ.

 

Facaden er inspireret af vores Flexicubes® koncept.