Vi vil gerne høre om dit byggeprojekt
x
Fortæl os om dit byggeprojekt

Nyheder

Her kan du se de seneste nyheder fra FLEX MODUL A/S.
6. december 2019

Flex Modul har vundet udbuddet Galgebakken, hvor vi skal opføre en materielgård og prøvebolig til Vridsløselille Andelsboligforening.

Afdelingen Galgebakken står overfor en omfattende renovering, og her skal opføres en prøvebolig på eksisterende fundament. I samme udbud opføres en materielgård på 272 m², som indeholder kontorer, frokoststue, garderobe og omklædning.

Bygningerne beklædes med grønne Steni facadeplader.

Prøveboligen og materielgården er tegnet af Nova5 Arkitekter.

8. november 2019

Flex Modul A/S har ansat Ole Christensen som ny produktionsleder. Ole skal hjælpe os med videreudvikling af vores fokus på Operationel Excellence.

Ole startede i mandags d. 4. november, og vi ser frem til samarbejdet.

31. oktober 2019

Projektet til KISS, bestående af 64 lejligheder, i alt 1382 m2, opført som klyngehuse i 2 etager, er nu afleveret!
Dette bliver dog ikke sidste møde med Vordingborg og KISS Real Estate, da de har efterspurgt yderligere 15 lejligheder samt et vaskerum. Vi ser frem til næste etape!

Se flere billeder her 

9. oktober 2019

Borgmester John Dyrby Paulsen (S), direktør Rasmus Friis og Andreas Trier Mørch har taget det første spadestik til Ibihaven. Ibihaven bliver førsteopførte seniorbofællesskab under Agorahaverne, som i udviklingsfasen er gået under arbejdstitlen VoksenPlus.

Agorahaverne-konceptet er udviklet i tæt samarbejde mellem Tetris A/S og forskere fra Københavns Universitet, antropologer og Sangberg. Der har især været fokus på bæredygtighed både social, miljømæssig og økonomisk.

Agorahaverne opføres som modulbyggeri i træ, der er et af verdens mest bæredygtige byggematerialer. Resultatet er et seniorbofællesskab med det mindst mulige CO2-aftryk og et godt indeklima. Ambitionen er at opnå DGNB-guld certificering. Flex Modul går inden længe i gang med produktionen af modulerne til Ibihaven.

Ibihaven bliver på 76 lejeboliger med 2 eller 3 værelser. Hver bolig har et lyst køkkenalrum med stue, hvor der er direkte adgang til egen privat terrasse eller altan. Hver lejlighed har samtidig også direkte adgang til fælles atriumhave. Læs mere om Ibihaven på bygherrens hjemmeside her eller på Slagelse.news her.

Ibihaven er opkaldt efter designer Ibi Trier Mørch, som er født og opvokset i Slagelse. Hun brugte store dele af sit liv på politiske og sociale aktiviteter – og på at kæmpe for både fællesskab og frihed.

30. september 2019

Bridgestone er i rivende udvikling og har brug for flere kontorpladser, mens deres domicil bliver udbygget. Flex Modul har leveret 180 m² lyse og behagelige Flexicubes® moduler, som indeholder tre mindre kontorer/møderum, 1 stort kontor og et stort møderum. Løsningen er leveret møbleret og klar til brug.

Se flere billeder af byggeriet her

3. september 2019

Flex Modul A/S har indgået en aftale med bygherren KISS Real Estate IV ApS om levering af 32 moduler, i alt 1382 m2, opført som klyngehuse i 2 etager. Byggeriet vil bestå af 64 lejligheder, der skal huse håndværkere under opførelsen af Storstrømsbroen.

Opsætningen af de 64 lejligheder er allerede begyndt!

1. juli 2019

I dag er det præcis 25 år siden, at Vinderup Skurvogne A/S blev en realitet. Realiteten har ændret sig. Virksomheden hedder nu Flex Modul A/S og har 25 år på bagen. Udviklingen har været medrivende, da virksomheden har løftet sig fra at tilbyde skurvogne til industrialiseret modulbyggeri. I dag beskæftiger vi os med alt, fra mindre, udlejnings moduler til store lejlighedskomplekser og arkitekttegnede projekter, såsom badehusene til AARhus.

Vi fortsætter med at udvikle os, og næste projekt bliver VoksenPlus. Læs mere om VoksenPlus her

Vi takker for 25 gode, stærke år og retter fokus mod de næste 25 år!

19. juni 2019

Hos Flex Modul er vi stolte over, at byggeriet Botilbuddet Vingen er blevet DGNB certificeret til sølv. Flex Modul har opført Botilbuddet Vingen til Lejerbo og Hillerød Kommune.

For at opnå certificering kigges der på flere parametre. En af parametrene er proceskvalitet, hvor byggeriet især har scoret højt på projektforberedelse og integreret proces. Da Flex Modul byggekoncept er industriel byggeri skal byggeprojektet være færdigprojektet inden produktionsstart, og dette passer godt med ideen bag DGNB-certificeringen.

En anden parameter er miljømæssig kvalitet, hvor byggeriet har scoret højt på miljøpåvirkninger og energiforbruget, som bl.a. måler byggeriets lave udledning af CO2. Samtidig er bygningen bygget af træ, der binder CO2, så samlet set bidrager byggeriet til mindskningen af den globale opvarmning.

Botilbuddet Vingen scorer også højt på den økonomiske og tekniske kvalitet, hvor især lave levetidsomkostninger medvirker til en høj score.

Vi, hos Flex Modul, vil arbejde imod flere certificeringer i fremtiden. Vores næste mål er, at projektet Agorahaverne skal guldcertificeres.

Læs mere om Agorahaverne

Se foto af Botilbuddet Vingen

6. juni 2019

Flex Modul A/S har ansat Hans Egelund som ny projektkonsulent til tilbudsafdelingen. Hans har flere års erfaring inden for modulbranchen, og han ser frem til at servicere Flex Moduls eksisterende og nye kunder.

Hans er startet hos Flex Modul d. 1. juni, og vi glæder os til samarbejdet.

12. april 2019

Flex Modul A/S har indgået en rammeaftale med totalentreprenør Rasmus Friis A/S om levering af boligmoduler til Rasmus Friis og Tetris’ nyudviklede koncept VoksenPlus. Et moderne bæredygtigt boligfællesskab for voksne.

Konceptet er udviklet i samarbejde med antropologer, etnologer og arkitekter for at skabe det bedste bud på et nyt boligfællesskab for seniorer. Det bliver en moderne fortolkning af den 4-længede bondegård – med en stor fælles overdækket atriumhave som en central del af fællesskabet.  Det gør, at der bliver rum til både det planlagte, strukturerede fællesskab og til det spontane møde.

Projektet bliver opført med fokus på bæredygtighed og lavt energiforbrug. Det er målet, at byggeriet kan opnå en DNGB guldcertificering.

For Rasmus Friis A/S er det en stor satsning hen mod et mål om at bygge ordentlige boliger gennem ordentligt samarbejde. Og netop ordentlighed er et nøgleord i samarbejdet mellem Rasmus Friis A/S og Flex Modul.

”Vi lægger stor vægt på ordentlighed i samarbejdet og produktet, når vi vælger leverandører. VoksenPlus er en stor satsning, og vi har derfor valgt at samarbejde med Flex Modul, fordi vi deler en fælles vision om at bygge ordentlige boliger gennem et ordentligt samarbejde” siger Teknisk Direktør i Rasmus Friis A/S, Søren Daugaard

Planerne for projektet indebærer etablering af 15–20 klynger af 50-80 boligenheder på Sjælland over de næste 5 år, og herefter vil konceptet blive udvidet til resten af landet. 

”Vi er stolte af den tillid Rasmus Friis viser os og vi glæder os til et stærkt samarbejde. Projektet ligger fint i tråd med vores strategiplan 2021, som bl.a. satser på bæredygtige boligprojekter”, siger adm. direktør Dan Sand Jensen.

Læs mere om konceptet her: agorahaverne.dk/

 

22. januar 2019

Da BIG tegnede boligprojektet AARhus, var det vigtigt, at der blev tænkt byliv før boliger. Planen for bylivet indeholder bl.a. badehuse og et havnebad. Havnebadet er opført og pt. bygges badehusene i Flex Moduls produktion.

Flex Modul opfører de 21 fritliggende badehuse, som hver indeholder et badeværelse og et stort rum med køkken og hems. Facaden mod syd og havnen består af et glasparti, som kan åbnes og foldes sammen. Facaden bliver beklædt med Burntwood, som er et bæredygtigt alternativ til trykimprægneret træ. Træet bliver brændt i de øverste millimeter, sådan at sukkerstofferne forsvinder fra overfladen og mikroorganismerne ikke kan angribe træet.

Bygherre er Kilden & Mortensen og arkitekter er BIG og Gehl Architects. Visualiseringen er tegnet af BIG.