Vi vil gerne høre om dit byggeprojekt
x
Fortæl os om dit byggeprojekt

Nyheder

Her kan du se de seneste nyheder fra FLEX MODUL A/S.
7. december 2018

Garderne på Fredensborg Slot får fremadrettet Flexicubes® til deres rådighed.

12. november 2018

Flex Modul A/S har indgået aftale med Skive Kommune om levering af et nyt mødelokale til Boenheden Nattergalevej.

Modulet er indrettet med mødelokale på 27 m², vindfang og toilet.

24. september 2018

Flex Modul A/S har ansat Jesper Frederiksen som ny projektleder/bygningskonstruktør til projekt- og tilbudsafdelingen. Jesper starter i dag d. 24. september, og vi glæder os til samarbejdet.

3. september 2018

Flex Modul har igen vundet rammeaftalen om levering af toiletbygninger til Vejdirektoratet.

Designmæssigt er udgangspunktet de tidligere leverede toiletbygninger med skrå taghældning og stort vinduesparti og lofthøjde til 3.60. Dette understøtter genkendeligheden for bilisten.

Udvendigt ændrer farven sig til sort med lysegrå indgangsparti. Indvendigt er interiøret udviklet til at være endnu mere vedligeholdelsesvenligt og robust.

Rastepladserne Torkildstrup og Isterød bliver de første rastepladser, som får nye toiletbygninger.

3. august 2018

Flex Modul A/S har opført en vuggestuebygning og en undervisningsbygning til Svendborg Kommune. Vuggestuebygningen er bygget ved Børnebyøster Poppellunden og undervisningsbygningen er placeret ved Tved Skole.

Vuggestuebygningen på 218 m² og indeholder 2 grupperum, krybberum, garderobe, børnetoiletter med puslefaciliteter og alm. toilet.

Undervisningsbygningen på 179 m² indeholder et undervisningslokale på 77,2 m², 2 grupperum, garderobe og toiletter.

Begge bygninger er bygget efter Flexicubes® konceptet. Den ene bygning er købt og den anden bygning er lejet af Svendborg Kommune.

 

21. februar 2018

Flex Modul A/S har indgået aftale med Aarhus Kommune om levering af midlertidig børneinstitution til Den Integrerede Børneinstitution Børnely. Bygningen på 794 m² bliver bygget efter Flexicubes® konceptet og indeholder alle faciliteter til en børneinstitution til 64 børn.

Flex Modul A/S har bygget flere børneinstitutioner i Flexicubes® konceptet bl.a. en midlertidig børnehave til Jerne Børnehave i Esbjerg - læs mere her