Vi vil gerne høre om dit byggeprojekt
x
Fortæl os om dit byggeprojekt

Nyheder

Her kan du se de seneste nyheder fra FLEX MODUL A/S.
20. november 2017

Flex Modul har leveret 1 salen til en pavillon på 118 m² til Odense Universitets Hospital.

Flex Modul har også leveret stueetagen. Læs mere her

9. november 2017

Det er med glæde, at Flex Modul her meddeler, at Brian Søndergaard Hansen er ansat som teknisk direktør.

Brian Søndergaard Hansen (42 år) har solid erfaring fra byggebranchen, hvoraf 7 år med modulbyggeri hos nogle af de førende i branchen. Han er oprindelig uddannet tømrer og bygningskonstruktør.

Brian starter d. 1. december 2017

1. november 2017

Flex Modul A/S har ansat Christian Pedersen som ny projektleder/bygningskonstruktør til projekt- og tilbudsafdelingen. Christian starter i dag d. 1. november, og vi ser frem til samarbejdet.

25. september 2017

Flex Modul har indgået aftale med Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse om levering af omklædningsfaciliteter til Flyvestation Karup.

14. august 2017

Flex Modul A/S har bygget og udlejet en undervisningsbygning på 220 m² til Viborg Kommune. Bygningen er opført efter Flexicubes® konceptet og indeholder grupperum, garderobe og toiletter.

22. juni 2017

Flex Modul har indgået aftale med Køge Lille Skole om opførsel af tilbygning i 2 etager på 499 m². Bygningen indeholder 3 klasselokaler, fælles opholdsareal og toiletter, mødelokale og lokale til lærerforberedelse. Facaden bliver beklædt med sort kompaktlaminat.

Byggeriet er i gang og bygningen bliver afleveret midt i juli, sådan bygningen er helt klar til brug til nyt skoleår.

11. maj 2017

Flex Modul har indgået aftale med privat developer om opførsel af 12 townhouses i Emdrup Have.

Hver townhouse bliver på 138 m² og bygges i 3 plan.

Byggeriet opføres i efteråret 2017.

Læs mere om byggeriet og se 3D illustrationer her

Flex Modul bygger 3.240 m² boliger i 2017 opdelt i to byggeprojekter. Det ene projekt er de her omtalte 12 townhouses og det andet projekt er Botilbuddet Vingen til Lejerbo.

28. marts 2017

Flex Modul er sammen med Mangor&Nagel og DOMINIA prækvalificeret til at give tilbud på fremtidens energivenlige boliger. De 40 energivenlige boliger skal opføres i Næstved for Lejerbo.

10. marts 2017

Flex Modul opfører nu den 4. kontorbygning i Flexicubes® konceptet til Per Aarsleff A/S.

Bygningen er bygget af moduler, og når behovene for kontorplads ændres, kan hele bygningen eller dele af bygningen flyttes til andre afdelinger eller byggepladser.

Se beskrivelse og foto af kontorbygning nr. 1, 2 og 3.

13. januar 2017

Flex Modul A/S bygger butik, cafe og servicebygning til Kajakhotellet ApS ved Amager Strand. Bygningen indeholder et stort rum, som er kombineret butik og cafe, hvor medlemmer og gæster kan købe udstyr og kajakker eller slappe af i hyggelige kroge skabt af kajakker. Alternativt kan gæsterne også slappe af på tagterrassen, hvor der bliver udsigt til Amager Strand.

Bygningen indeholder også kursuslokale, kontor, butikslager og omklædningsfaciliteter til medlemmer og gæster. Bygningen bliver på 740 m².

2. januar 2017

Flex Modul A/S har ansat Anders Færgegaard Pedersen som ny projektleder/bygningskonstuktør til projekt- og tilbudsafdelingen. Anders starter i dag d. 2. januar, og vi ser frem til samarbejdet.