Vi vil gerne høre om dit byggeprojekt
x
Fortæl os om dit byggeprojekt

Nyheder

Her kan du se de seneste nyheder fra FLEX MODUL A/S.
19. november 2015

Flex Modul leverede 1. kontorbygning til Per Aarsleffi januar 2014. Per Aarsleff havde fremgang i entreprenøropgaver og Flex Modul opførte 2. kontorbygning i februar 2015. Per Aarsleff har fortsat fremgang i entreprenøropgaver og har nu indgået aftale med Flex Modul om levering af den 3. kontorbygning.

Den 3. kontorbygning er lige som de tidligere bygget fleksibel, sådan at når Per Aarsleffs behov for kontorplads ændres, så kan kontorbygningen flyttes, enten hele bygningen eller etagerne kan skilles ad og opføres hver for sig på et nyt sted f.eks. på tre forskellige byggepladser.

Se foto af de to første kontorbygninger her

 

5. oktober 2015

Roskilde Lilleskole åbner børnehave og har indgået aftale med Flex Modul A/S om levering af en børnehavebygning og en musikbygning.

Børnehavebygningen er på 176 m² og indeholder grupperum, køkken, garderober, toiletter og personalerum – en komplet funktionel børnehave til 30 børn. Musikbygningen på 88 m² indeholder 3 musiklokaler.

15. september 2015

Flex Modul A/S har indgået aftale med Tårnby Kommune om levering af en 140 m² tilbygning.

Formålet er at forbedre lokaleforholdene på skolen og tilbygningen indeholder 2 undervisningslokaler, 1 mødelokale og toiletter.

1. september 2015

Flex Modul A/S har ansat John T. Andreasen som ny projektleder/bygningskonstuktør til projekt- og tilbudsafdelingen. John Andreasen er startet i dag d. 1. september, og vi ser frem til samarbejdet.

24. august 2015

Sikkerhed og arbejdsmiljø er højt prioriteret hos Flex Modul og vi er derfor meget stolte over at have fået tildelt endnu en grøn smiley af Arbejdstilsynet.

11. august 2015

Flex Modul A/S har indgået aftale med totalentreprenør Færch & Co. A/S om levering af 840 m² med 6 undervisningslokaler. Lokalerne bliver opført som en ekstra tagetage oven på eksisterende byggeri. Byggeriet er en del af moderniseringen af UCN’s Hobrovejsafdeling, som fremover skal huse businessuddannelserne.

UCN har over flere år bygget og moderniseret deres afdelinger med målet at få 4 afdelinger, som hver især kan huse de 4 uddannelsesområder: lærer- og pædagoguddannelserne, businessuddannelserne, teknologiuddannelserne og sundhedsuddannelserne. 

2. juli 2015

Flex Modul A/S øger udlejningsporteføljen med udlejningsprojekter til lokale kommuner. Flex Modul har indgået aftaler med Thisted og Skive Kommuner. Skive Kommune lejer 260 m² med 3 undervisningslokaler og Thisted Kommune lejer 88 m² kontorfaciliteter. Begge byggerier bliver opført efter Flexicubes® konceptet og er til levering sidst i juli og i august. 

15. juni 2015

Byggeriet af tilbygningen til Metroselskabets domicil er godt i gang. På lageret i Vinderup står modulerne klar til specialtransport. 

21. maj 2015

Flex Modul er prækvalificeret sammen med arkitekt Andreas Ravn og Viborg Ingeniørerne til at deltage i konkurrenceudbuddet om Fælleshus Søndergård. Bygherren er Ballerup Kommune.

Flex Modul har tidligere vundet og opført børnehaven Grønnemarken og Østerhøj Fælleshus til Ballerup Kommune.

Se foto af Grønnemarken her og Østerhøj Fælleshus her

13. april 2015

Flex Modul har vundet udbuddet om levering af en udskolingsbygning til Frederiksværk Skole i Halsnæs Kommune. Bygningen er på 548 m² og indeholder 4 klasselokaler og et stort fællesområde. Bygningen vil være klar til det nye skoleår.

24. marts 2015

Flex Modul A/S forøger udlejningsporteføljen med 2 nye udlejningsprojekter. Flex Modul har indgået aftale med Minkpapir A/S om levering af kontorbygning på 135 m² og med Vendlet Aps om levering af undervisnings- og udstillingsbygning på 212 m². Begge bygninger bliver opført efter Flexicubes® konceptet.

Læs mere om Flexicubes® kontor her

19. marts 2015

Hedegaard Agro har indgået aftale med Flex Modul A/S om levering af 132 m² kontorbygning.

Bygningen bliver opført efter Flexicubes®-konceptet og indeholder et stort kontor på 54 m² og et mindre kontor på 21 m². Hertil personalefaciliteter i form af frokostrum, toiletter og bad.

Læs mere om Flexicubes® kontor her

9. marts 2015

Børnehaven i Lemming har indgået aftale med Flex Modul A/S om levering af børneinstitution på 223 m². Bygningen bliver bygget efter Flexicubes®- konceptet og indeholder grupperum, legerum, dukkekrog, køkken, toiletter og personalefaciliteter.

Læs mere om Flexicubes® daginstitution her

27. februar 2015

Guldbæk Friskole havde brug for en ny bygning til at huse deres børnehave og vuggestue. De valgte Flex Modul A/S til at levere en ny bygning på 255 m². Bygningen bliver bygget efter Flexicubes®-konceptet.

Læs mere om Flexicubes® daginstitution her

19. februar 2015

Flex Modul A/S har vundet licitationen om levering af kontorfaciliteter til Sygehusapotek Fyn. Kontorbygningen bliver på 118 m² og indeholder 4 kontorer, et depot og toilet.

Bygningen får samme facadeudtryk som bygningen leveret til Odense Universitets Hospital – se foto af kontorbygningen til Odense Universitets Hospital her

Byggeriet er snart færdigmonteret og bliver afleveret til bygherre i næste uge. 

22. januar 2015

Flex Modul A/S har vundet udbuddet om udvidelse af Metroselskabets domicil på 2.000 m². Tilbygningen bygges i tre etager og direkte sammen med eksisterende byggeri.

Tilbygningen bliver et af Flex Moduls større byggeprojekter. I samme størrelsesorden har Flex Modul f.eks. i 2013 leveret lejligheder til Tåstrup Torv på 2.160 m².