Vi vil gerne høre om dit byggeprojekt
x
Fortæl os om dit byggeprojekt

Nyheder

Her kan du se de seneste nyheder fra FLEX MODUL A/S.
22. december 2014

Flex Modul A/S leverede i januar 2014 en flytbar og fleksibel kontorbygning i tre etager til Per Aarsleff. Da Per Aarsleff har fremgang i entreprenøropgaver, har de brug for mere plads. Aarsleff har indgået aftale med Flex Modul om levering af endnu en flytbar og fleksibel kontorbygning, som skal være identisk med den første kontorbygning.

Kontorbygningen er bygget så fleksibel, at når Per Aarsleffs behov for kontorplads ændres, så kan kontorbygningen flyttes, enten hele bygningen eller etagerne kan skilles ad og opføres hver for sig på et nyt sted f.eks. på tre forskellige byggepladser.

Byggeriet af modulerne er i gang og du kan følge byggeriet på vores facebookside og se foto af den første kontorbygning her

22. december 2014

Flex Modul A/S leverede i januar 2014 en flytbar og fleksibel kontorbygning i tre etager til Per Aarsleff. Da Per Aarsleff har fremgang i entreprenøropgaver, har de brug for mere plads. Aarsleff har indgået aftale med Flex Modul om levering af endnu en flytbar og fleksibel kontorbygning, som skal være identisk med den første kontorbygning.

Kontorbygningen er bygget så fleksibel, at når Per Aarsleffs behov for kontorplads ændres, så kan kontorbygningen flyttes, enten hele bygningen eller etagerne kan skilles ad og opføres hver for sig på et nyt sted f.eks. på tre forskellige byggepladser.

Byggeriet af modulerne er i gang og du kan følge byggeriet på vores facebookside og se foto af den første kontorbygning her

15. december 2014

Gentofte Genbrugsstation er kåret som vinder i kategorien “Åben”, dog deles titlen med Musikkens Hus i Aalborg. Men disse to byggerier er de eneste, som får titlen i år, idet dommerkomiteen fandt, at der i år ikke var nogen byggerier der havde niveauet til at tage titlen i de to øvrige kategorier Bolig og Erhverv.

Flex Modul A/S er stolte over, at have leveret boksmodulerne til dette flotte byggeri, som er tegnet af Core Arkitekter A/S.

Dommerkomiteen udtaler, at Gentofte Genbrug med sin karakteristiske arkitektur og den nytænkende, brugervenlige indretning praktiserer netop den værdi og respekt, vi fremover skal vise vor brugte materialer – og genbrugsstationen er et forbillede for fremtidige genbrugspladser.

Læs her artiklerne om året byggeri 2014 og se foto af Gentofte Genbrug

9. december 2014

Flex Modul A/S leverer endnu to toiletbygninger til Vejdirektoratet. Den ene bygning bliver placeres på rastepladsen Piberhus Øst, som ligger på Sydmotorvejen v/ Haslev. Denne bygning bliver bygget af tre moduler, som indeholder et herre-, dame- og et handicaptoilet.

Den anden bygning bliver placeret på Sølsted Rasteplads, som ligger ved Ribe Landevej ml. Ribe og Tønder. Denne toiletbygning består af et modul som er et kombineret herre-, dame- og handicaptoilet.

Byggeriet af modulerne er i gang og du kan følge byggeriet på vores facebookside og se foto af tidligere leveret toiletbygninger

27. november 2014

Flex Modul A/S har leveret en meget tilfredsstillende tæt kontorbygning til Odense Universitetshospital.

En BlowerDoor test af bygningen gav et flot resultat på 0,25 liter i sekundet pr. m². Til sammenligning kan nævnes, at kravet efter BR10 er på 1,5 liter i sekundet pr. m².

23. oktober 2014

Flex Modul A/S er meget stolte af bygge ratingen givet for 40 ungdomsboliger til AB Holmegaarden. Flex Modul har fået topkarakteren A for tidsfrister, mangler og arbejdsulykker. Kundetilfredshed har fået karakteren B, som betyder at kundens tilfredshed med byggeprocessen er bedre end gennemsnittet og at kunden sikkert vil bruge Flex Modul igen ved et lignende byggeprojekt.

Se præsentation af det færdige projekt her

7. oktober 2014

Flex Modul A/S har indgået aftale med Herningsholm Erhvervsskole om levering af 400 m², som indeholder undervisning og kontor. Der bliver bygget to bygninger – den ene bygning er et kontor på 44 m² og den anden bygning indeholder 4 klasselokaler på 77,2 m². Begge bygninger bliver bygget efter Flexicubes® konceptet. 

23. september 2014

Flex Modul A/S har indgået aftale med Odense Universitets Hospital om levering af en ny kontorpavillon på 515 m². Kontorpavillonen skal erstatte en kontorpavillon, som udbrændte i november sidste år.

Facaden bliver med grå facadeplader og vinduer bliver lige som vinduerne i omkringliggende byggeri. Følg byggeriet på vores facebookside

5. september 2014

Rammeaftalen løber i 2 år og drejer sig om levering af pavilloner til forskellige steder og formål i Københavns Kommune. Størrelse og udseende på de forskellige byggeprojekter vil variere efter formålet og stedet.

Rammeaftalen er vundet med et tilbud baseret på vores Flexicubes® koncept. Læs mere om Flexicubes® her

13. august 2014

Flex Modul A/S har opført en bygning med træningslokale, kontor og depot til fysioterapien Busk & Svith i Hornslet.

Bygningen er opført i Flexicubes® konceptet. Læs mere om Flexicubes® her

1. juli 2014

I dag for 20 år siden startede Flex Modul A/S (dengang Vinderup Skurvogne) med at producere skurvogne. Ret hurtigt begyndte Flex Modul også at levere pavilloner og permanent modulbyggeri.

Der er gennem tiderne opført meget spændende byggeri – se her:
Visitorcenter til Hjerl Hede
Børnehaven Grønnemarken
Gentofte Ny Genbrugsstation
Toiletbygninger til Vejdirektoratet

23. juni 2014

Flex Modul A/S har indgået aftale med Sæby Hallenslev Friskole og Børnehave om opførsel af en bygning med undervisnings- og SFO-faciliteter. Bygningen på 289 m² indeholder to klasselokaler, et opholdsrum med køkken, flere toiletter og garderobe. 

15. maj 2014

Flex Modul A/S har over to dage monteret boksmoduler til 40 ungdomsboliger til AB-Holmegaarden i Nyborg. TV2-Fyn har lavet et indslag om montagen og byggeriet. Se indslaget fra TV2-Fyn her

Se her billeder af det færdige byggeri

8. maj 2014

Flex Modul A/S har indgået aftale med the International School of Billund om levering af undervisningsbygning med 2 grupperum på hver 77,2 m² til nyt skoleår.

The International School of Billund åbnede i august 2013 for årgangene 3-9 år (børnehave og indskoling). Succesen har været så stor, at skolen har brug for 2 ekstra grupperum. Til næste år vil skolen åbne for årgangene indtil 16 år. Etableringen af the International School of Billund er støttet af Lego Fonden.

Se her billeder af det færdige byggeri

11. april 2014

Flex Modul A/S har indgået aftale med Banedanmark om en byggeløsning til genhusning af Jerne Børnehave. Børnehaven skal midlertidig flyttes, mens broen ved siden af børnehaven bliver udskiftet.

Flex Modul opfører en børnehave på 573 m² til genhusning af børnehavens 30-40 børn. Børnehaven bliver opført efter Flexicubes® konceptet.

14. marts 2014

Viceborgmester Erik Christensen har taget første spadestik på byggeriet af 40 ungdomsboliger til AB Holmegaarden i Nyborg.

Herefter støbes fundament, samtidig med der bygges boksmoduler på vores fabrik i Vinderup. Byggetiden er derfor kort, og byggeriet vil stå færdig sidst i juli.

Se her foto af første spadestik og byggeriet på fabrikken i Vinderup

12. februar 2014

Kontorbygningen til Per Aarslef A/S bliver i denne uge stillet op. Bygningen er bygget af moduler, og når behovene for kontorplads ændres, kan hele bygningen eller dele af bygningen flyttes til f.eks. byggepladser. Per Aarslef kan ved flytningen vælge at opføre bygningen i et, to eller tre plan på et, to eller tre forskellige steder.

Se foto af opstillet bygning

14. januar 2014

Flex Modul A/S har vundet licitationen om opførsel af 40 ungdomsboliger på hver 30 m² i to etager for Andelsboligforeningen Holmegaarden i Nyborg. Ungdomsboligerne skal være klar til indflytning til nyt skoleår i august 2014, da boligerne primært er til elever på Nyborg Gymnasium.

Bygningen fremstår hovedsageligt udført som en muret konstruktion. Bygningen er i to etager og med rummelige altangange med lyst og let glasværn på begge sider. På bygningens lange facader fremstår bygningen som værende meget modulært hvor murstenspiller skiller de enkelte boliger ad og giver en dejlig aflæselig rytme i facaden. Ovenover glaspartierne er bygningen beklædt med mørke facadeplader.

Arkitekt er Meissner+Sigh og ingeniør er Viborg Ingeniørerne.