Vi vil gerne høre om dit byggeprojekt
x
Fortæl os om dit byggeprojekt

Nyheder

Her kan du se de seneste nyheder fra FLEX MODUL A/S.
18. december 2013

Flex Modul A/S har indgået aftale med Per Aarsleff A/S om levering af en flytbar kontorbygning. Kontorbygningen bliver her første gang bygget i tre etager. Den er dog bygget så fleksibel, at når Per Aarsleffs behov for kontorplads ændres, så kan kontorbygningen flyttes, enten hele bygningen eller etagerne kan skilles ad og opføres hver for sig på et nyt sted f.eks. på tre forskellige byggepladser.

Se billeder af produktionen

19. november 2013

Flex Modul A/S har til Gladsaxe Kommune opført børneatelier i Værebro/Skovbrynet.

Se billeder af byggeriet

Børneatelieret er afleveret til en meget glad og positiv bygherre. 

9. oktober 2013

Flex Modul A/S har indgået kontrakt med VUC-Holstebro om levering af en forberedelsesbygning på 310 m². Bygningen indeholder 10 forberedelsesrum hver med 3-4 arbejdspladser til lærerne, et mødelokale, et stort fællesareal, kopirum og toiletter. Facaden bliver pudset, så den nye bygning passer godt ind i omgivelserne.

30. september 2013

Flex Modul A/S har underskrevet en aftale med Vejdirektoratet om levering af to toiletbygninger. De skal stilles op på rastepladserne Springstrup Nord og Syd. Begge toiletbygninger vil indeholde et kombineret dame- og handicapegnet toilet og et herretoilet. 

29. august 2013

Lars Kildemoes har stor erfaring fra branchen og har arbejdet med træbyggeri i mere end 20 år. Lars kommer fra en lignende stilling i branchen og tiltræder 1. oktober 2013. Lars skal bidrage med sin brede viden i projektafdelingen og samtidig frigives flere ressourcer til tilbudsgivning og støtte til salg. Vi glæder os meget til samarbejdet. 

14. august 2013

På trods af en presset tidsplan fik Flex Modul undervisningsbygningen til Paderup Gymnasium færdig til skolestart. Paderup Gymnasium er meget tilfredse med bygningen og leveringen.

Se billeder af bygningen på facebook

4. juli 2013

fterskolen for Scenekunst har succes og derfor brug for endnu et klasselokale. Det leverer Flex Modul selvfølgelig.

Flex Modul leverede en musikbygning til skolestart sidste år til Efterskolen for Scenekunst. Se billeder af musikbygningen her

19. juni 2013

Paderup Gymnasium har meget stor tilgang af elever, og de mangler akut klasselokaler til det nye skoleår. De har valgt Flex Modul til at løse deres lokalemangel. Flex Modul leverer en bygning med 3 klasselokaler á 77,5 m², en aula på 61,4 m² og toiletter. Bygningen vil stå færdig til skolestart, hvilket giver en byggetid fra ordre til indflytning på kun 2 måneder. Bygningen bliver opført med inspiration fra Flexicubes® konceptet. 

7. juni 2013

Leverancen af de første 16 boksmoduler er uproblematisk transporteret og kranet på plads på Tåstrup Torv.

Se processen i billeder her

23. maj 2013

Flex Modul har været nomineret til arbejdsmiljøprisen sammen med Bang & Olufsen og SBS Automotive. Bang & Olufsen vandt prisen. Men 3f har skrevet en fin artikel om Flex Modul, som kommer i en fremtidig udgave af medlemsbladet. Du kan læse artiklen her: 3f’s artikel

22. april 2013

Flex Modul har indgået aftale med Ishøj Kommune om levering af et indskolings- og SFO-hus til Ishøj Skole. Huset er på 704 m² i to etager. I stueplan er der et kombineret aula og SFO område, som ved foldedøre giver meget fleksibilitet, idet der ikke er låst et unødvendig stort areal til en stor aula. Hertil indeholder indretningen 4 klasselokaler, fællesarealer, garderober og toiletter.

Arkitekt er Pluskontoret Arkitekter og ingeniør er Viborg Ingeniørerne. 

10. april 2013

De første moduler til Tåstrup Torv blev i dag kørt ud af produktionshallen og stillet klar til transport. Du kan læse mere om byggeprojektet her eller se flere billeder på facebook.

15. marts 2013

Licitationen har skrevet om Flex Moduls karakteristiske toiletbygninger til Vejdirektoratet. De har også taget nogle flotte billeder. Læs arktiklen her.

27. februar 2013

Flex Modul har indgået aftale om levering af kontor og lab til et nyt betonværk i Sønderborg. Bygningen skal stå færdig i maj 2013. 

8. februar 2013

Flex Modul leverer nye byggeløsninger til Vestas Offshore på 132 m², som skal bruges til kontor og 88 m² til Falck Nutec, som skal bruges til undervisning. Begge bygninger er lejeprojekter og bygningerne bliver bygget efter vores Flexicubes® koncept.

Læs mere om Flexicubes® her

22. januar 2013

Flex Modul leverer 66 moduler til Jönsson a/s, som opfører som totalentreprenør et nyt lejlighedskompleks for Boligforeningen 3B.

Modulerne bliver stillet op ovenpå det nye Tåstrup Torv Center og løsningen består af 12 handicapegnede og 21 familie boliger. Byggeriet bliver i alt på 2.160 m² og leveres primo maj 2013.