Vi vil gerne høre om dit byggeprojekt
x
Fortæl os om dit byggeprojekt

Nyheder

Her kan du se de seneste nyheder fra FLEX MODUL A/S.
17. december 2012

Der er meget travlt i produktionshallerne hos Flex Modul. Over de sidste 2 måneder er der ansat mange nye medarbejdere i produktionen – faktisk så mange, at medarbejderstaben er øget med 40 %.

Travlheden skyldes projekterne omtalt i nyheden nedenfor. 

20. november 2012

Vi har de næste par måneder lidt mere travlt end sædvanlig, da vi har fået 4 spændende projekter i ordre, hvoraf 3 skal være færdige i løbet af de næste par måneder.
Lige nu arbejdes der i produktionen for at få et stort udlejningsprojekt færdig til Vestas Offshore, som skal opføres på Esbjerg Havn.

Det andet projekt er en ny privat børnehave på 397 m², som ligger i Gødvad ved Silkeborg. Beklædningen er cementspånplader brudt af farvede træfelter.

Det tredje projekt er 2. etape til Sofiefonden, som består af 5 boliger på et samlet areal på 222 m². 

Det fjerde projekt som skal være færdig i løbet af foråret, er moduler til Gentofte Ny Genbrugsstation

31. oktober 2012

Rastepladserne Arnakke Nord og Gudenå Vest har fået opført nye toiletbygninger fra FLEX MODUL.

På Gudenå Vest er der som noget nyt opført et ekstra bademodul sammen med et herretoilet, dametoilet og et handicaptoilet, og dette giver den hidtil største opførte toiletbygning med fire moduler i den karakteristiske form tegnet af Claus Bjarrum Arkitekter. Toiletbygningen ligger mellem afkørsel 40 og 42 på E45 på den vestlige side.

Samtidig har Arnakke Nord også fået ny toiletbygning, som består af et handicap/dametoilet og herretoilet. Arnakke Nord ligger på rute 21 (København til Sjællands Odde) mellem afkørsel 17 og 18 på den nordlige side.

14. september 2012

FLEX MODUL er i team med sbs rådgivning a/s blevet udvalgt til at deltage i totalentreprisekonkurrencen om opførsel af en ny daginstitution på Gerlevvej 3 i Brønshøj. 14 team havde søgt og FLEX MODUL er glad for, at være blandt de 5 udvalgte team. 

10. september 2012

I dag sendes moduler afsted til Lerbjergskolen, som får 2 ekstra klasselokaler på hver 64,2 m². Byggeriet står færdig på rekordtid.

Byggeriet opføres efter Flexicubes® konceptet. Læs mere om Flexicubes® modulerne her.

5. september 2012

Heine Rolighed er vores nye projektkonsulent og hans hovedopgave bliver at hjælpe kunderne i valget af den optimale byggeløsning. Heine har hele sit liv arbejdet med kundekontakt/salg og har været medejer af Rolighed-Humania A/S i 8 år.
Kasper W. Pedersens speciale er at illustrere byggeprojekter i 3D, og Kaspers opgave bliver at visualisere den færdige byggeløsning for kunden. 

29. august 2012

FLEX MODUL har fået topkarakterer for byggeriet til Toftehøjskolen og Lærkeskolen. Byggeriet er blevet evalueret på fire områder:
- overholdt tidsfrister
- om der har været mangler
- antallet af arbejdsulykker
- kundetilfredshed og -loyalitet
FLEX MODUL er stolte over at have fået topkarakter på alle fire områder.
Faktabladet kan læses her

Du kan se foto og beskrivelse af byggeriet til Toftehøjskolen og Lærkeskolen

16. august 2012

De sidste fire pavilloner til Færøernes Studenterskole forlader i dag fabrikken – de bliver kørt til Aarhus med specialtransport og derfra sejlet til Færøerne. Pavillonerne bygges ovenpå en eksisterende bygning, som herefter består af 2 etager. Tilbygningen på 1. sal giver skolen 4 ekstra klasselokaler.

FLEX MODUL har i 2010 leveret pavillonerne til den eksisterende bygning

10. august 2012

Værelsesbygning på 132 m² til Vejstrup Efterskole er nu klar til indflytning. Skolen starter søndag d. 12. august og efterskolen kan indlogere 8 elever i den nye værelsesbygning.

Byggeriet er et godt eksempel på kort og præcis leveringstid, og tidsplanen har været optimeret for at få bygningen færdig til skolestart.

13. juli 2012

I dag blev pavillonerne sat på plads til kontorpavillonen til Maabjerg Energy Concept.

Se flere billeder her

11. juli 2012

FLEX MODUL A/S har indgået aftale med Halsnæs Kommune om at bygge 2 klasselokaler til Lerbjergskolen. Byggeriet indeholder 2 klasselokaler på hver 64,2 m² og en gang på 55,9 m². Byggeriet bliver bygget efter Flexicubes® konceptet.

Læs mere Flexicubes® konceptet her.

4. juli 2012

I dag sender FLEX MODUL toiletbygninger afsted til rastepladserne Riis og Ølholm ved Hærvejen. Hver rasteplads får tre toiletbygninger – et herretoilet, et dametoilet og et handicaptoilet.

Se billeder af læsningen her

25. juni 2012

FLEX MODUL sender i dag 6 toiletbygninger afsted til rastepladsen Rønkilde ved Bording. Toiletbygningerne indeholder 2 handicaptoiletter, 2 herretoiletter og 2 dametoiletter. Toiletterne skal servicere rejsende på motorvejen Århus – Herning.

Se toiletterne på rastepladsen Rønkilde her

Se billeder af læsningen her

20. juni 2012

Studenterskolen i Thorshavn mangler 4 ekstra klasselokaler, og de mangler også ledig plads til at bygge på. Løsningen er at bygge to ekstra klasselokaler ovenpå eksisterende undervisningsbygning. FLEX MODUL leverer pavillonerne til den nye 1. sal.

FLEX MODUL har i 2010 leveret pavillonerne til den eksisterende bygning.

8. juni 2012

FLEX MODUL A/S har i et team sammen med totalentreprenør Aarsleff A/S og arkitekt Claus Bjarrum Arkitekter A/S vundet licitationen om bygning af Gentofte Ny Genbrugsstation. Der deltog 5 team.

Gentofte Kommune har valgt vores team ud fra en samlet vurdering af pris, energirigtige opvarmningsløsninger, indretningen af bygningen for farlig affald og et godt samarbejde med Gentofte Kommune, brugere og bygherrerådgiver. 

1. juni 2012

FLEX MODUL A/S opfører for Vestforsyning i Holstebro kontorlokaler til Maabjerg Energy Concept. Kontorbyggeriet bliver på 264 m² og i 2 etager. Byggeriet skal stå klar til indflytning 1. august 2012.

Arkitekt er A2 Arkitekterne. 

30. maj 2012

FLEX MODUL A/S har indgået aftale med Vejstrup Efterskole om opførsel af værelsesbygning. Bygningen giver plads til yderligere 8 elever og opføres efter vores Flexicubes® koncept.

Vejstrup Efterskole er en boglig efterskole med masser af gymnastik.

Læs mere om Flexicubes® konceptet her.

16. maj 2012

FLEX MODUL har indgået aftale med Ikast Brande Kommune om levering af tilbygning til Engesvang Brandstation. Tilbygningen er på 43 m² og den indeholder opholdsrum og omklædningsrum til brandmændene.

10. maj 2012

FLEX MODUL A/S har indgået aftale med Lemvig Vand & Spildevand om at opføre deres nye administrationsbygning. Administrationsbygningen bliver på 173 m² og er inspireret af Flexicubes® konceptet.

27. april 2012

I løbet af sommeren vil der komme nye toiletbygninger på disse 2 rastepladser: Rønkilde på motorvejen Herning-Århus ved Bording og Hærvejen på motorvejen Herning-Vejle ved Riis/Ølholm.

Se tidligere opførte toiletbygninger på rastepladsen Legindbjerge. og rastepladsen Salby.

17. april 2012

Musikhuset er på 176 m² og består af 4 Flexicubes® moduler. Musikhuset indeholder bl.a. to musiklokaler og et lydstudie.
Efterskolen for Scenekunst er en nystartet efterskole, hvor første elevhold starter august 2012.

Læs mere Flexicubes® konceptet her.

14. marts 2012

Som led i vores udviklingsstrategi skifter Vinderup Træbyg A/S navn til FLEX MODUL A/S. Samtidig lancerer vi nu en ny og stærk visuel identitet, som skal bidrage til et styrket brand samt øget kendskab.

Vi vil med det nye navn signalere, at vi opfører bygninger ved modulbyggeri og denne byggeform er meget fleksibelt både i forhold til arkitektur, materialer og størrelse. FLEX MODUL A/S er en virksomhed, som leverer modulbyggeri til hele landet, men samtidig vil vi gerne have et navn, som også kan bruges på nye markeder.

Vores kunder og samarbejdspartnere møder naturligvis det samme imødekommende team og ledelsen er ligeledes uændret. Vores kerneværdier er der heller ikke ændret ved. Vi står stadig for høj kvalitet, god service, hurtig levering, stor fleksibilitet og professionel håndtering og produktion. Selvom vi skifter identitet vil vi stadig levere individuelt kvalitetsbyggeri opført som modulbyggeri.

6. marts 2012

FLEX MODUL A/S har skrevet kontrakt med Middelfart Kommune om opførelse af pavillon, som indeholder musiklokale med lydstudie, et opholdsrum og toiletter – i alt 176 m². Denne bygning bliver opført som Flexicubes®, hvor beklædningen er cementspånplader kombineret med sorte trælameller. Bygningen skal være klar til brug 1. maj 2012.

Se det færdige byggeri her.

Læs mere Flexicubes® konceptet her.

8. februar 2012

Kontorpavillonen er på 176 m² og indeholde kontor incl. hittegods, opholdsrum og toiletter. Pavillonbygningen er bygget op som Flexicubes® og det udvendige design følger også Flexicubes® designet med cementspånplader og sorte trælameller ved vinduerne.

Se den færdige kontorpavillon her.
Læs mere om Flexicubes® konceptet her.