Vi vil gerne høre om dit byggeprojekt
x
Fortæl os om dit byggeprojekt

Nyheder

Her kan du se de seneste nyheder fra FLEX MODUL A/S.
11. december 2011

FLEX MODUL A/S sætter toiletbygninger op på fire rastepladser rundt om i landet. På tre rastepladser bliver der opført to toiletmoduler sat sammen til en toiletbygning. På den sidste rasteplads kommer et handicaptoilet, som kan bruges af alle.

Se Vejdirektoratets toiletbygning på rastepladsen Salby.

12. november 2011

FLEX MODUL A/S har opført 4 boliger og fælleskøkken til Sofiefonden. Bygningerne er placeret på institutionen Højtoft, som er en boenhed til autister.

Bygningerne er beklædt med fyr og Steni plader i forskellige farver, hvilket sammen med en rød dør giver et dynamisk udtryk.

Se mere om byggeprojektet her.

2. august 2011
På Toftehøjskolen er der nu bygget 500 m² til, som indeholder 4 undervisningsrum, et fællesrum og toiletter. Bygningen er beklædt med sorte Ivarsson Frontline®, som giver minimal vedligeholdelse. Taghældningen på bygningen er den samme som på de omkringliggende bygninger, så den nye tilbygning passer godt ind i sammenhængen. Samtidig er der i gården bygget en pergola, så man kan komme tørskoet til nabobygningen.
Lærkeskolen har nu fået bygget 350 m² til med 4 klasselokaler og toiletter. Bygningen er beklædt med lærk og lyse eternitplader, som passer godt ind i sammenhængen med nabobygningen. Der er omkring tilbygningen anlagt en terrasse med EasyPlank®, som minimerer vedligeholdelsen.
7. juli 2011

Den første toiletbygning er bygget, monteret og klar til brug på Mors. Bygningerne bliver genkendelige i miljøet, men ved brug af forskellige facadebeklædninger vil bygningerne blive tilpasset den lokale identitet, så de passer ind i lokalmiljøet. Bygningen på Mors er beklædt med cortenstål, som hurtigt danner et mørkebrunt rustlag. Du kan se DR omtale af den nye toiletbygning her.

27. juni 2011

Der skal bygges 500 m2 til Toftegårdsskolen og 350 m2 til Lærkeskolen. Bygningerne indeholder klasselokaler og skolefritidsordning. Bygningerne er udstyret med solcelleanlæg og de opføres som lavenergi bygningsklasse 2015.

Begge byggerier udføres i totalentreprise og skal stå færdig inden det nye skoleår starter.

10. juni 2011

FLEX MODUL A/S har indgået kontrakt med Sofiefonden i Bagsværd om opførelse af 4 plejeboliger og et fælleskøkken. Projektet skal stå færdig i august 2011. Sofiefonden har option på yderligere 2 – 4 boliger.

27. maj 2011

Sammen med Claus Bjarrum Arkitekter har FLEX MODUL A/S netop vundet en konkurrance om at udvikle et nyskabende toiletkoncept, som over de næste min. 2½ år skal opstilles langs Vejdirektoratets vejnet.

De nye toiletbygninger er karakteristiske ved den udpræget anvendelse af dagslys. De store vinduespartier bliver tydelige visuelle elementer, som vil virke tryghedsskabende for bilisterne.