Vi vil gerne høre om dit byggeprojekt
x
Fortæl os om dit byggeprojekt

Nyheder

Her kan du se de seneste nyheder fra FLEX MODUL A/S.
24. september 2021

Som en del af første etape af den langsigtede udvikling af Farum Lilleskole, skal Flex Modul opstille 700 m² undervisningsmoduler til anvendelse for skoledrift i vores Flexicubes® system. Det bliver en spændende proces, hvor modulerne skal placeres omkring en sekskantet polygon "torvet".

14. juni 2021

Vi har hos Flex Modul oplevet den store interesse og efterspørgsel på bæredygtige modulbyggerier det sidste år. Derfor har der også været fyldt godt ud i ordrebogen, hvilket kan mærkes i produktionen.

Flex Modul udvider derfor produktionen med 4000 m² med start efter sommerferien, så der er plads til at tage flere ordre ind. En udvidelse vil selvfølgelig også betyde nye job på vej, men her går vi gerne forrest for at uddanne vores egne folk.

29. april 2021

Vi kan nu fortælle, at Flex Modul har indgået en aftale med entreprenørfirmaet Einar Kornerup om opførelse og aflevering af 48 nøglefærdige og indflytningsklare familieboliger på Niels Steensens Vej.

Byggeriet skal opføres i 3 etager som 3-værelses lejligheder.

 

Vi bygger bæredygtigt, fleksibelt og moderne, hvor der er tænkt kvalitet helt ind til kernen.

24. marts 2021

Velkommen til Kathrine

 

Vi tilføjer endnu en medarbejder til projektafdelingen fra 01.03.2021. Kathrine Villadsen var i forbindelse med sin uddannelse i praktik hos Flex Modul forår/sommer 2020. Efter endt uddannelse har vi ansat Kathrine, som skal være en del af projektlederteamet, hvor hun får fokus på DGNB-certificeringer.

 

Vi ser frem til samarbejdet 

23. februar 2021

Til Flexmodul,

 

I Rasmus Friis A/S har vi de sidste år samarbejdet efter en gensidig samarbejdsaftale hvor Flexmodul har ageret som Hovedentreprenør for Rasmus Friis A/S om senior boligfællesskabet Agora’s bolig del udført i moduler.

Vi har til dato opført to sites og er i gang med at opføre det tredje.

Flexmodul har udvist en professionalisering gennem processen spændende fra projektering til udførelse og har i den forbindelse til fulde levet op til aftalen, hvorfor at vi i Rasmus Friis A/S fremadrettet, glæder os til det fremtidige samarbejde hvor vi forventer at lægge en ikke ubetydelig ordremasse hos Flexmodul.

 

Med venlig hilsen

SØREN LAUBJERG DAUGAARD

25. januar 2021

 Vi siger velkommen til Oleksii Korniienko, som kommer fra Roust Træ A/S, med erfaring inden for træelementer. Oleksii er blevet en del af projektafdelingen og skal fremadrettet være projektleder på flere projekter. 

Oleksii er startet pr. 04.01.2021 og vi ser frem til samarbejdet.