Vi vil gerne høre om dit byggeprojekt
x
Fortæl os om dit byggeprojekt

Modulbyggeri

siden 1994.

Flex Modul A/S har 24 års erfaring i at bygge alt fra museer, skoler og institutioner til mindre bygninger som toiletter, pavilloner og skurvogne. Se vores referencer.

Flex Modul A/S startede sin produktion af skurvogne og præfabrikeret modulbyggeri i 1994 i starten med fokus på billige midlertidige løsninger. Gennem årene er konceptet og produktionen udviklet til i dag at bestå af topmoderne individuelt byggeri.

Byggekonceptet er industrialiseret produceret byggeri, hvor bygningerne opføres som moduler på fabriksanlægget i Vinderup. Når modulerne forlader fabrikken er de 85% færdige, modulerne emballeres og transporteres til byggepladsen via specialtransporter, hvor de bliver færdigmonteret af Flex Moduls egne montører. Byggeprocesserne er optimerede i kraft af stabile produktionsforhold og dermed er leveringstiden kort og præcis. Se mere under præfabrikeret modulbyggeri.

Flex Modul A/S leverer topmoderne individuelt kvalitetsbyggeri, hvor hvert byggeri bliver projekteret og indrettet i tæt samarbejde med arkitekter og brugere, så alle problemstillinger bliver vendt. Flex Moduls styrke ligger i åbenheden for at indarbejde nytænkende og banebrydende arkitektur i vores produktionsform. Dette kommer der til stadighed spændende og kreative byggerier ud af. Se f.eks.Gentofte Ny Genbrugsstationtoiletbygninger til Vejdirektoratet og Børnehaven Grønnemarken

Flex Modul A/S er i dag ejet af Adm. direktør Dan Sand Jensen sammen med Selskabet Kirk & Thorsen og Michael Mortensen. Selskabet Kirk & Thorsen er et investeringsselskab ejet af Casper Kirk Johansen, Peter Thorsen samt PFA A/S, der investerer i mindre og mellemstore virksomheder. Michael Mortensen er stifter, medejer og adm. direktør i bygge - og ejendomsselskabet CASA A/S, stifter og medejer af typehusfirmaet Hybel og investor i en lang række andre succesfulde virksomheder.

Undertitel: 
siden 1994.