Vi vil gerne høre om dit byggeprojekt
x
Fortæl os om dit byggeprojekt

Modulbyggeri

siden 1994.

Flex Modul A/S har 22 års erfaring i at bygge alt fra museer, skoler og institutioner til mindre bygninger som toiletter, pavilloner og skurvogne. Se vores referencer.

Flex Modul A/S startede sin produktion af skurvogne og præfabrikeret modulbyggeri i 1994 i starten med fokus på billige midlertidige løsninger. Gennem årene er konceptet og produktionen udviklet til i dag at bestå af topmoderne individuelt byggeri.

Byggekonceptet er industrialiseret produceret byggeri, hvor bygningerne opføres som moduler på fabriksanlægget i Vinderup. Når modulerne forlader fabrikken er de 85% færdige, modulerne emballeres og transporteres til byggepladsen via specialtransporter, hvor de bliver færdigmonteret af FLEX MODUL’s egne montører. Byggeprocesserne er optimerede i kraft af stabile produktionsforhold og dermed er leveringstiden kort og præcis. Se mere under præfabrikeret modulbyggeri.

Flex Modul A/S leverer topmoderne individuelt kvalitetsbyggeri, hvor hvert byggeri bliver projekteret og indrettet i tæt samarbejde med arkitekter og brugere, så alle problemstillinger bliver vendt. Flex Moduls styrke ligger i åbenheden for at indarbejde nytænkende og banebrydende arkitektur i vores produktionsform. Dette kommer der til stadighed spændende og kreative byggerier ud af. Se f.eks.Gentofte Ny Genbrugsstationtoiletbygninger til Vejdirektoratet og Børnehaven Grønnemarken

Flex Modul A/S er i dag ejet af Adm. direktør Dan Sand Jensen sammen med Selskabet Kirk & Thorsen og Michael Mortensen. Selskabet Kirk & Thorsen er et investeringsselskab ejet af Casper Kirk Johansen og Peter Thorsen, der investerer i mindre og mellemstore virksomheder. Michael Mortensen er i dag hovedaktionær i ejendomsselskabet CASA A/S og tidligere ejer og adm. direktør i typehusproducenten FM-Søkjær, det nuværende Huscompaniet.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Undertitel: 
siden 1994.