Vi vil gerne høre om dit byggeprojekt
x
Fortæl os om dit byggeprojekt

Industriel produktion

Byg i træ

Med rådighed over 4.000 m² produktionshal kan vi producere alt under ét tag, hvor temperaturer og fugtighed kan styres. I produktionen har vi væg- gulv- og tagelementer, som bygges ved produktionsborde for herefter, at blive transporteret videre til montageafdelingen, hvor modulerne samles. Installation af EL og VVS har vi fast underleverandør, som monterer deres del i modulerne.

Byggeprocesserne er optimerede i kraft af stabile produktionsforhold og dermed er leveringstiden kort og præcis. På byggepladserne bliver vores moduler monteret af vores eget montagehold.

Hvorfor modulbyggeri?

Med industriel modulbyggeri flytter man mange af de tidskrævende og ukontrollerede byggeprocesser indenfor, hvor vi kan styre fugtighed og temperaturer. Vi producerer alt, der kan produceres indenfor på fabrikken i Vinderup i ordnede arbejdsforhold, så hele byggeprocessen optimeres både i tid, økonomi og fremstilling.

Derudover kan vi holde transporttiden på vejen til kun, at være transport af moduler og ikke alt unødvendig transport af materialer. Derved kan vi ungå at belaste miljøet mere end højst nødvendigt.

FN’s verdensmål har fokus på en mere bæredygtig fremtid. Som virksomhed har Flex Modul ansvar for at deltage det vi kan i udviklingen. Vi har 2 hovedpunkter i fokus det 12- og 8 mål.

Vi dækker under det 12 mål i FN’s verdensmål og går med i kampen om at reducere CO2’en. Vi genanvender så meget som muligt fra vores moduler, bruger træ i byggerierne, sorterer vores affald og holder tilbage med transport. Der bliver hele tiden arbejdet på at udvikle både inden for vores byggeproces, produktion og drift.

Flex Modul tager ansvar for uddannelse af fremtidens arbejdskraft og har pt. ansat 7 tømrerlærlinge. Samtidig har vi i administrationen ansat 1 kontorelev. Derudover har vi taget et socialt ansvar og arbejder godt sammen med kommunerne, og har 2 medarbejdere i fleksjob.

Undertitel: 
Byg i træ