Vi vil gerne høre om dit byggeprojekt
x
Fortæl os om dit byggeprojekt

Flex Modul søger projektleder

Vi tilbyder dig en udfordrende hverdag med ansvar for egne projekter fra A-Z, og en nøglerolle på en arbejdsplads med orden i tingene og korte beslutningsveje.

Som projektleder hos Flex Modul A/S har du ansvar for flere åbne sager ad gangen. Projekternes størrelse spænder fra enkelte kontormoduler på 44 m² til store kontor- eller boligbyggerier på mere end 2.000 m².  Dit job indeholder en bred variation af arbejdsopgaver, hvor du i samarbejde med dine kollegaer, har ansvar for at opføre spændende byggerier. Du bliver involveret i alle faser af projekteringen, fra skitsering til levering af projektet, og du beskæftiger dig med alsidige arbejdsopgaver såsom:

  • hovedprojektering til egenproduktion
  • indhentning af priser fra underentreprenører
  • indkøb af projektrelaterede bygningsdele
  • myndighedshåndtering
  • energiberegning og energirådgivning
  • du kommer på byggepladserne, for at udøve projekt- og byggeledelse samt kvalitetssikring

 

Om dig:

Du har en uddannelse som bygningskonstruktør eller -ingeniør, og gerne med en tømrerbaggrund. På IT siden behersker du AutoCAD og/eller Revit. Som person har du et godt købmandsskab og du er altid et skridt foran, og udviser den energi og gåpåmod der er vigtig for at sikre fremdrift i projekterne. Endelig gør din udadvendte personlighed og dine gode kommunikationsevner, dig i stand til at tale med folk fra flere forskellige faggrupper.

Du tilbydes:

En meget selvstændig og ansvarsfuld stilling, hvor du bliver en del af en flad og uformel organisation - med store kontaktflader og korte beslutningsgange. Flex Modul vægter samarbejde, sparring og fagligt niveau meget højt, og du vil i høj grad få mulighed for at præge projekterne. Dertil en attraktiv lønpakke der matcher dine kvalifikationer.

Har du spørgsmål til jobbet: Du er velkommen til at kontakte Brian Søndergaard Hansen på 5188 8142. Alle ansøgninger og forespørgsler behandles med fuld diskretion.

Sådan søger du:
Send venligst din ansøgning og dit CV til bsh@flexmodul.dk.  Vi behandler ansøgningerne løbende og ansætter så snart den rigtige profil henvender sig.

Flex Modul A/S leverer topmoderne individuelt kvalitetsbyggeri, hvor hvert byggeri bliver projekteret og indrettet i tæt samarbejde med arkitekter og brugere. Byggekonceptet er industrialiseret og bygningerne opføres som moduler på fabriksanlægget i Vinderup. Virksomheden, der har 22 års erfaring i at bygge f.eks. museer, skoler, institutioner og kontorbyggeri, er en danskejet virksomhed med et stærkt varemærke, en solid økonomi og ambitiøs vækststrategi.

Nedenfor kan du se et udsnit af Flex Moduls referencer eller du kan her læse mere om Flex Modul A/S